#

Скандальна фірма "Київоблгаз" олігарха Фірташа вважає своїх конкурентів шахраями

30.08.2021 18:30
Скандальна фірма "Київоблгаз" олігарха Фірташа вважає своїх конкурентів шахраями
Фото з мережі Інтернет

На своїй сторінці у соціальній мережі пресслужба АТ "Київоблгаз" написали, що отримує численні звернення від громадян та представників ЗМІ про випадки шахрайства з боку посередників

Про це повідомліє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку АТ "Київоблгаз" у Facebook.

Йдеться про "Благо сервіс", "Вежа", "Спасес груп", "ТСКНОВ", "Одорант", "Світ-газу", які вводячи в оману замовників недобросовісно та неякісно надають послуги з газифікації.

Також зазначається, щодля уникнення можливого шахрайства з боку посередників рекомендуємо звертатись безпосередньо до центрів обслуговування клієнтів АТ «Київоблгаз» для отримання повного спектру послуг: видача технічних умов; розробка проектно-кошторисної документації; будівельні роботи; монтаж газового обладнання; пуск газу.

У коментарях пишуть, що цей пост – безкоштовна реклама для вказаних в пості проектно-монтажних організацій. А погані вони стали, бо вони не носять гроші в облгаз. Якщо є такі скарги від громадян, то напишіть хоча б одну по кожній фірмі.

Нагадаємо, що Рада нацбезпеки й оборони розглянула питання повернення в державну власність компанію Фірташа "Черкасигаз".

На зображенні може бути: ‎одна або кілька осіб та ‎текст «‎будвництво газових мереж ΤΑ встановлення газового обладнання "<пðд ключ"> без посередникв адреси центрв обслуговування KлIEHTIB м. ірпінь, вул. попова, 22 M. киïв, просп. свободи, 2г M. вишневе, вул. святошинська, 27-a м.переяслав-хмельницький, вул. богдана хмельницького, 51 M. василькi̇в, вул. декабриств, 139 M. богуслав, вул. святогрська, 1 M. бðла церква, вул. шевченка, 118 CMT. володарка, вул. коцюбинського, 29-а M. боярка, вул. блогородська, 17 яксно безпечно ر 044 428 термни 99‎»‎‎

Читати "Моя Київщина" у Facebook