#

Залізницю до Борисполя побудують до кінця року

21.05.2018 07:16
Залізницю до Борисполя побудують до кінця року
Час у дорозі між кінцевими станціями займатиме 35 хвилин

Виконуючий обов'язки голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов повідомив, коли планується закінчення будівництва залізниці від Києва до аеропорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

В.о.голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов заявив, що будівництво швидкісної лінії залізниці між Києвом та аеропортом «Бориспіль» закінчать до 1 грудня.

Нагадаємо, що в мережі з'явилися фотографії, які показують, як іде процес будівництва залізничної гілки Київ – Бориспіль.

«Важкий строк, але до 1 грудня об’єкт буде зданий. Будівництво розпочали. Зараз погоджуємо вигляд станції», - зазначив він.

Згідно з проектом будівництва, лінія проходитиме від вокзалу «Київ-Пасажирський» через станцію «Видубичі» до термінала D аеропорту «Бориспіль».

Як повідомлялося раніше, 5 квітня, розглянувши клопотання міжнародного аеропорту "Бориспіль", підписала дозвіл на поділ земельних ділянок держвласності в селі Гора Бориспільського району.

Час у дорозі між кінцевими станціями займатиме 35 хвилин. На лінії курсуватимуть 11 91-місних рейкових автобусів та два рейкових автобуси на 192 місця.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: