#

Субкультура "Редан": поліція відреагувала на ймовірний збір підлітків у Бучі

28.02.2023 16:40
Субкультура "Редан": поліція відреагувала на ймовірний збір підлітків у Бучі
Фото з місця подій

Сьогодні, 28 лютого, поліція відреагувала на ймовірний збір представників субкультури "Редан" у Бучі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Бучанського районного управління поліції.

В одному з месенджерів з’явилась інформація про ймовірний збір представників субкультури "Редан" в місцевому ресторані швидкого харчування. Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини негайно відреагували. На місці поліція виявила чотирьох підлітків, з якими провела профілактичні бесіди, а також з їх батьками.

Рухи "РЕДАН" та "Анти-РЕДАН" ширяться молодіжними соцмережами з країни-агресора. Молодь домовляється в месенджерах та влаштовує масові бійки. Зібрання агресивних тінейджерів вже помітили у Харкові, Києві, Львові та інших обласних центрах.

Штучне поширення цієї субкультури – це російська інформаційно-психологічна операція. Її мета – використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

Поліцейські Київщини оперативно відслідковують ситуацію та проводять профілактичну роботу з дітьми і їх батьками. Поліція просить:

Будьте друзями своїх дітей, проводьте з ними більше часу, підтримуйте їх, цікавтеся, з ким вони спілкуються і як проводять дозвілля.
Читати "Моя Київщина" у Facebook