#

Суд оголосив у розшук нардепа, який приховував маєток на Київщині

31.03.2023 12:00
Суд оголосив у розшук нардепа, який приховував маєток на Київщині
Сергій Шахов

Нардепа Сергія Шахова, який приховав маєток на Київщині, оголосили в розшук після клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис журналіста Олега Новікова.

Вищий антикорупційний суд підтримав клопотання прокурора. Сергій Шахов систематично ухилявся від суду, а наразі перебуває за кордоном.

За версією обвинувачення, Шахов у декларації за 2020 рік не вказав двоповерховий будинок у "Сонячній долині" в селі Романків Обухівського району під Києвом та свою цивільну дружину Інну Журбу разом із її активами. За даними реєстру, співмешканка політика володіє у Романкові ще одним великим котеджем – площею 1330 квадратних метрів. Також у неї у власності 27 земельних ділянок на Київщині загальною площею майже 113 гектарів.

У травні 2020-го Журба також стала власницею восьми квартир і восьми паркомісць в елітній багатоповерхівці на Печерську. Крім того, вона володіє 60% статутного капіталу у компанії з управління нерухомим майном у столиці.

Нагадаємо, що жителі Ірпеня вимагають провести перевірку відбудови ЖК "Центральний Преміум", який було пошкоджено в результаті воєнних дій у місті, та притягнути до відповідальності депутата Ірпінської міськради Олександра Пікулика.

Читати "Моя Київщина" у Telegram