#

Свято жіночності і краси: у Вишгороді відбулось Etno Fashion show (ВІДЕО)

18.09.2021 15:06
Свято жіночності і краси: у Вишгороді відбулось Etno Fashion show (ВІДЕО)
Фото з місця події

 17 вересня Вишгородський історико-культурний заповідник став майданчиком для свята жіночності і краси, де вперше відбулось Etno Fashion show "Відомі жінки Вишгородщини"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Головна мета заходу - збереження та популяризація національного надбання – стародавнього вишитого одягу, у якому закодовано символи сили, добробуту, краси та оберегів українського народу.

На імпровізованому подіумі ETNO Fashion Show "Відомі жінки Вишгородщини" - держслужбовці, художниці, архітекторки, рестораторки, громадські діячки, керівниці освітніх, медичних закладів та медійних компаній. Жодна з представниць прекрасної статі не вагалась у рішенні стати моделлю на один день.

Знані жінки Вишгородщини продемонстрували не лише національний стародавній одяг, а й яскраві зразки народного вбрання у сучасному контексті. Зокрема, родзинкою свята стали вінки ручної роботи Міли Ведєньєвої – відомого українського дизайнера.

Красу української жінки присутні могли побачити на фотовиставці талановитої української дизайнерки Катерини Потлової. Перший на Вишгородщині захід світського рівня, який до того ж є благодійним, організовано директором Вишгородського історико-культурного заповідника Владою Литовченко. Як зазначила сама ідеолог та засновник Etno Fashion show "Відомі жінки Вишгородщини", частину зібраних на заході коштів буде спрямовано на підтримку маленького уродженця Вишгорода, який неаби як потребує благочинної допомоги.

Завершилось свято краси та жіночності атмосферною фотосесією та виступом заслуженого артиста України Віталія Борисюка. 

 Нагадаємо, що днями депутатка від партії "Наш край" у Вишгородській районній раді Вікторія Лемешко отримала подяки від Вишгородського районного управління поліції та Рівненського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за реалізацію волонтерських проєктів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram