#

У "Батьківщині" вважають, що БПП заручився підтримкою нечистої сили

27.05.2018 09:54
У "Батьківщині" вважають, що БПП заручився підтримкою нечистої сили
Костянтин Бондарєв

Голова Київського обласного осередку партії "Батьківщина" Костянтин Бондарєв вважає, що його травма ноги пов’язана з нечистою силою, якою заручилася пропрезидентська політсила

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Костянтина Бондарєва у Facebook.

"Здається, в арсеналі банди Порошенка таки з’явилась лялька Вуду, а президентське кодло таки зрозуміло, що перемогти їм допоможе тільки нечиста сила. Тож доки прокурорська магія разом з судовою ворожать на фіктивне провадження, мені наче пороблено, ще й на здорову ногу. Півжиття займаюся кінним спортом, а ногу “відбирає” лише на політичних перегонах з нашим недогарантом. Утім, боротися з командою Порошенка я продовжу у будь-якому стані: і сидячи, і лежачи, і кульгаючи", - повідомив Костянтин Бондарєв.

Також автор допису нагадав читачам, що "Батьківщина" має безпосереднє відношення до висловлення недовіри депутатським корпусом Обухівської райради голові РДА Івану Рудяку.

"Тож передаю “великий привіт” банді Порошенка і пану Кононенко персонально, бо з ногами, або без, нам вдалося висловити недовіру голові Обухівської районної державної адміністрації Івану Рудяку – посіпаці президентського ліпшого товариша пана Кононенка, який нещодавно надумав балотуватися у Верховну Раду саме від Обухівського району", - додає автор.

Читайте також: Епічний провал Кононенка, або як на Обухівщині всі об’єдналися проти влади.

Окрім того, Бондарєв пригадав голові Київського обласного осередку БПП-"Солідарність" Ігорю Кононенку роздачу косметичних засобів та рушників жінкам на Обухівщині до Дня 8-го березня, через що НАБУ проводить розслідування.

"Ніякі шампуні чи інша “політична” косметика, яку президентський кум вже роздає людям на підкуп, замилити очі людям вже не зможуть! Це наша офіційна відповідь на політичні репресії, обшуки та судові “каламбури” Печерського суду цього тижня. Я особисто буду контролювати вибори в Обухівському районі, і радше сам собі відрубаю другу ногу, але не допущу, щоб серце Київщини стало для Кононенка відправною точкою для того, щоб знову осісти у кріслі Верховної Ради!", - йдеться у повідомленні.

Окрім того Бондарєв додав, що жителі Київщини настільки втратили довіру до чинної влади, що "навіть якщо проти Порошенка і Ко виставити кота, шансів у пухнастого все одно буде більше…".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: