#

У Білій Церкві молодика затримали зі 190 літрами незаконного алкоголю (ВІДЕО)

26.01.2022 17:00
У Білій Церкві молодика затримали зі 190 літрами незаконного алкоголю (ВІДЕО)
Фото з місця події

Поліцейські Білої Церкви спіймали чоловіка, який продавав безакцизний алкоголь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Білоцерківщини" у Facebook.

Чоловіка виявили неподалік ринку на бульварі Олександрійському. Він продав 12 п'ятилітрових ємностей з сурогатом місцевому мешканцю. Вартість кожної такої ємності складала 200 або 350 грн, в залежності від виду продукції.

Потім поліцейську виявили, що в автомобілі Мazda, який належить правопорушнику, в багажному відділенні знаходяться ще 26 ємностей з алкоголем. Їх також вилучили. Всього у 22-річного молодика вилучили 190 літрів товару на загальну суму 38 тисяч гривень

Поліцейські склали адміністративний протокол на правопорушника за ч.1 ст.164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Нагадаємо, що 25 січня у Білій Церкві патрульні отримали повідомлення, де було сказано, що на вулиці Павличенко стоїть літня людина, яка заблукала.


Читати "Моя Київщина" у Telegram