#

У Білій Церкві п’яний водій без прав влаштував ДТП

12.07.2022 17:20
У Білій Церкві п’яний водій без прав влаштував ДТП
Фото з місця події

Учора, 11 липня, у місті Біла Церква на вулиці Леваневського п’яний водій скоїв аварію та намагався втекти з місця пригоди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Близько 23-ї години на планшет поліцейських надійшов виклик про скоєння ДТП без травмованих на вулиці Леваневського. Коли правоохоронці приїхали на місце події, то заявник та розповів, що невідомий водій на транспортному засобі Opel допустив зіткнення з його автомобілем та втік. Чоловік детально описав керманича та вказав у який бік він рухався.

Патрульні дуже швидко розшукали транспортний засіб правопорушника на вулиці Грибоєдова. Під час спілкування з водієм інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Також виявилося, що у нього нема права керування ТЗ. Окрім цього, чоловік поводив себе агресивно, не виконував вимоги поліцейських, нецензурно висловлювався та чіпав охоронців порядку за формений одяг.

Патрульні затримали "горе-водія" та склали на останнього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 178 (Поява в громадських місцях у п'яному вигляді), ст. 185 (Злісна непокора вимозі поліцейського) та ч. 2 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка не має права керування таким ТЗ) КУпАП.

Нагадаємо, що поблизу міста Сіверськ на Донеччині загинув 30-річний білоцерківець Дмитро Каплун.

Читати "Моя Київщина" у Facebook