#

У Білій Церкві затримали водія, який намагався втекти від поліції

21.07.2022 18:39
У Білій Церкві затримали водія, який намагався втекти від поліції
Фото з місця події

Учора, 20 липня, у Білій Церкві затримали нетверезого водія моторолера Suzuki, який рухався на своєму транспортному засобі без шолома

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на пресслужбу Патрульної поліції.

Поліцейські подали водієві знак зупинитися, але той проігнорував вимогу та пришвидшив рух. У результаті чоловік наїхав на бордюр, впав з мопеда та намагався втекти, але патрульні його затримали.

Вони виявили у громадянина ознаки алкогольного сп'яніння. Результат драгеру на місці події — 2,10 проміле, що в 10 разів перевищує встановлену норму. Водій побажав пройти огляд в лікаря-нарколога, який підтвердив, що керманич перебував в стані алкогольного сп'яніння. Результат драгеру на той момент показав 1,84 проміле.

Поліцейські склали на правопорушника адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги поліцейського), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 6 ст. 121 (Керування водієм ТЗ без номерного знака) КУпАП.

Нагадаємо, що у Медвинській громаді спіймали злочинця, якого засудили до 3 років та 3 місяців ув’язнення за крадіжку з помешкання та незаконне зберігання наркотичних засобів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook