#

У Борисполі домашній насильник регулярно тероризував рідних

08.05.2020 13:19
У Борисполі домашній насильник регулярно тероризував рідних
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 8 травня, бориспільські патрульні затримали 33-річного агресивного чоловіка, який періодично лупцював своїх сестру та матір

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту " Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Про домашнє насильство поліції повідомив один із мешканців багатоповерхівки по вулиці Головатого. Заявник розповів, що з сусідньої квартири лунають крики, шум і чутно, як чоловік б’є свою сестру.

Правоохоронці прибули на місце виклику за лічені хвилини. Із вказаної квартири вибігла побита жінка, котра повідомила, що її 33-річний брат наніс їй декілька ударів руками та ногами по всьому тілу.

Окрім сестри кривдника у квартирі була ще їх мати, на яку він теж неодноразово підіймав руку. Під час спілкування з інспекторами, порушник почав поводити себе агресивно, кидався посудом та технікою, а на вимогу припинити правопорушення не реагував.

Відтак, насильника було затримано та доставлено до Бориспільського відділу поліції.

Нагадаємо, що в Борисполі до правоохоронців зателефонував місцевий житель та розповів, що на одному з  подвір'їв, в ямі, жінка тримає чоловіка та не випускає його

Читати "Моя Київщина" у Facebook