#

У Борисполі поліцейські затримали п'яного водія без документів (ВІДЕО)

16.07.2020 14:10
У Борисполі поліцейські затримали п'яного водія без документів (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 липня, патрулюючи територію аеропорту "Бориспіль" поліцейські помітили автомобіль Audi A6, за кермом якого був 21-річний громадянин іншої держави

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Спілкуючись з водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку він категорично відмовився. 

Окрім того, під час перевірки документів з’ясувалося, що в іноземця відсуне посвідчення подія відповідної категорії на керування транспортним засобом.

На порушника патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Транспортний засіб інспектори передали іншому водієві, який має посвідчення водія відповідної категорії. 

Патрульна поліція звертається до громадян! Якщо ви бачите у водія ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння – негайно телефонуйте за номером 102, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 15 липня поліцейські затримали водія, який спричинив ДТП у місті Бориспіль на вулиці Київський Шлях.


Читати "Моя Київщина" у Facebook