#

У Борисполі посеред міста зрубали дев’ять дерев

02.02.2021 17:40
У Борисполі посеред міста зрубали дев’ять дерев
Фото з місця події

У четвер, 28 січня, в місті Бориспіль на вулиці Київській Шлях невідомі зрізали сім лип та два клени

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Відділ з контролю за благоустроєм м. Бориспіль" у Faсebook.

Зауважується, що роботами по видаленню дерев керував нібито "інженер" торгового дому "Каргес" Андрушкевич Тарас, протев ін запевнив, що в офісі його компанії є відповідні документи та акти визнання дерев аварійними, які він зобов’язується надати наступного дня.

Станом на 01.02.2021 дозвільних документів не надано, "інженер"» перестав виходити на зв'язок. Тому разом з начальником дільниці зеленого господарства КП "ВУКГ" було складено відповідний акт, на місце знищення дерев були викликані працівники поліції, які зафіксували факти видалення дерев. Була написана заява, надані письмові пояснення.

Деякі пеньки мають діаметр 48 см та 64 см. Наразі економісти КП "ВУКГ" нараховують суму завданих збитків.

Нагадаємо, що 1 лютого у Борисполі відбулося відкриття відділу "Жіноче здоров’я" КНП "Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", де відтепер жінки громади зможуть отримати консультацію та при необхідності пройти повний спектр лабораторних обстежень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook