#

У Бородянці та Іванкові будують модульні центри надання адмінпослуг

17.10.2022 17:00
У Бородянці та Іванкові будують модульні центри надання адмінпослуг
Фото з мережі Інтернет

У постраждалих від війни Бородянці та Іванкові Київської області будують два модульні центри надання адміністративних послуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Децентралізація".

Зазначимо, що модульні будівлі розраховані на 27 робочих місць. Очікується, що після запуску роботи нові ЦНАПи надаватимуть понад 130 видів послуг:

Модульні ЦНАПи надаватимуть понад 130 видів послуг, практично ідентичних тим, які нині можна отримати в стаціонарних центрах, як-от оформлення субсидій, реєстрації бізнесу та майна, отримання свідоцтва про народження та Крім того, будівлі забезпечать опаленням, системами вентиляції та кондиціонуванням.

Центри також обладнають меблями та комп’ютерною технікою. А найголовніше – там працюватиме професійний персонал для забезпечення надання якісних послуг.

Варто додати, що будівництво відбувається у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Уряду Канади пенсійних посвідчень.

Нагадаємо, що нещодавно в.о. селищного голови Бородянки Георгій Єрко провів робочі наради з керівниками служб, установ, організацій громади, структурних підрозділів Бородянської селищної ради і старост ОТГ.


Читати "Моя Київщина" у Telegram