#

У Броварах через виявлений COVID-19 на карантин відправили групу дитсадка (ФОТО)

16.10.2020 10:00
У Броварах через виявлений COVID-19 на карантин відправили групу дитсадка (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 15 жовтня, середня група "Малятко-здоров’ятко" в садочку "Перлинка" закрилася на карантин – у вихованця та його батьків встановили зараження коронавірусною інфекцією

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Як розповіла директорка "Перлинки" Катерина Ходос, учора зранку стало відомо що хлопчик із групи № 10 "Малятко-здоров’ятко", а також його батьки, захворіли коронавірусом. Тож одразу вирішили закрити групу, а в садочку загалом провести дезінфекцію. Батьки вихованців підтвердили, що отримали повідомлення про закриття.

Зі слів Катерини Ходос, хлопчик не відвідував заклад дошкільної освіти з п’ятниці, 9 жовтня. У понеділок його тато здав тест на COVID-19, згодом це зробила і мама з сином. Результати аналізів підтвердили зараження коронавірусом. Але інших випадків зараження в групі поки не виявляли.

Ближче до вечора директорка садочка, посилаючись на рішення броварського відділу лабораторних досліджень, повідомила, що групу офіційно відправляють на самоізоляцію. За її учасниками буде встановлене спостереження сімейними лікарями.

Нагадаємо, що виконавчий комітет Броварської міської ради ухвалив рішення, що маршрутки під № 3, 5 і 10 будуть курсувати по місту ще п’ять років.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: