#

У Броварах відбудеться третій мініфутбольний турнір пам’яті Героя АТО

12.10.2020 14:15
У Броварах відбудеться третій мініфутбольний турнір пам’яті Героя АТО
Фото з місця події

У середу, 14 жовтня, у Броварах із нагоди Дня Захисника України відбудеться третій мініфутбольний турнір пам’яті броварчанина-атовця Дмитра Янченка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Життя 25-річного Дмитра забрала війна на сході країни. У пам’ятному турнірі зійдуться чотири команди, одним із яких буде броварський футбольний клуб "Юніон". Саме за ФК "Юніон" колись грав Дмитро Янченко.

Спортивна подія розпочнеться о 10:00 на спортивному майданчику ЗОШ №2 ім. Сухомлинського, що на вул. Володимира Великого, 6.

Із Дімою ми колись разом грали у футбол, хоча чув про нього й до того – у нас були спільні знайомі. Він грав в оновленому складі нашої команди. Я знав, що на полі Діма боротиметься до кінця, але йому так і не довелося насолодитися грою вповні – пішов добровольцем до армії. Але коли був у військовій частині в Семиполках, майже  щовихідних приїжджав на тренування. Я постійно підтримував із ним зв’язок. Діма завжди був у гарному настрої, завжди підбадьорював. Останнього разу ми розмовляли в неділю 1 лютого 2015 року: він говорив, що перемога близько, у березні повернеться додому, просив додати його в заявки на майбутні турніри. У вівторок, 3 лютого, я дізнався, що Діма загинув… До останнього не міг у це повірити. У моєму серці він назавжди залишиться оптимістом із щирою посмішкою на обличчі, – розповідає вірний друг Дмитра, президент ФК "Юніон" Семенець Руслан.

Після матчу всі охочі зможуть вшанувати пам’ять загиблого бійця, героя АТО та покласти квіти на могилу Дмитра Олександровича Янченка.

Нагадаємо, що 9 жовтня в Броварах фахівці зі столичних наукових інституцій і управлінь досліджували озеро "Біле".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: