#

У Бучі відновив роботу пошкоджений рашистами центр Дія.Бізнес

29.09.2022 17:20
У Бучі відновив роботу пошкоджений рашистами центр Дія.Бізнес
Фото з місця подій

Сьогодні, 29 вересня, у Бучі відбулося відкриття оновленого центру підтримки підприємців Дія.Бізнес

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал очільника Міністерства цифрової трансформації Михайла Федорова.

Михайло Федоров зауважив:

Вперше центр відкрили у грудні 2021 року. Менш ніж за два місяці роботи Дія.Бізнес прийняв майже тисячу відвідувачів та провів сотні звернень від українців, які бажали відкрити бізнес.

Потім центр був в окупації, як і все місто, та зазнав значних руйнувань. Увесь цей час він продовжував працювати в онлайн форматі. Сьогодні центр Дія.Бізнес знову відкрив свої двері. Міністр наголосив:

Відновлення центру — потужний сигнал для всього світу. Україна активно відбудовує екосистему звільнених міст, а український бізнес працює навіть під час вторгнення.  Підприємці — це фундамент для розвитку нашої країни. Вся волонтерська спільнота спирається саме на бізнес. Тому наша ціль — побудувати країну підприємців, і Дія.Бізнес — важлива частина для її досягнення.

Центр перезапустили з ініціативи Мінцифри України та за підтримки компаній Visa і Caparol Ukraine. Він розташований за адресою: провулок Олекси Тихого, 4, офіс 230. Працює центр у будні дні з 9:00 до 18:00.

Нагадаємо, що бучанський міський голова Анатолій Федорук поінформував, що у місті до опалювального сезону повністю готові 33 із 35 котелень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook