#

У ЧАЕС шукають світлини про катастрофу

27.02.2021 14:40
У ЧАЕС шукають світлини про катастрофу
Фото з мережі інтернет

Державне агентство України з управління зоною відчуження оголосило конкурс з пошуку світлин про катастрофу на ЧАЕС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Адміністрація та персонал ЧАЕС оголосили конкурс про пошук фотографій, які були зняті на території станції, у місті Прип’ять, чи будь-де у рамках нинішньої зони відчуження у 1986 році з нагоди 35-ої річниці з моменту катастрофи. Цим проєктом ініціатори прагнуть не допустити забуття цієї важливої дати та її уроків.

На конкурс можна надсиласти як цифрові (скановані) фотографії на електронну адресу [email protected], так і паперові фото та проявлені плівки на поштову адресу а/с 11, місто Славутич Київської області, 07101, з поміткою "Для ВМСІ".

Надіслані вами фото та плівки будуть обов’язково повернуті за вказаними адресами після сканування. Адміністрація та персонал ЧАЕС поважає авторське право та ваші емоції до надісланих фотографій, тож будемо раді дізнатися, кому належать фото, хто на них зображений та, можливо, почути історію, яку криє у собі кожен знятий кадр. Усі фото будуть занесені в архів Чорнобильської АЕС та опубліковані на сайті станції, а також у її соціальних мережах з обов’язковим зазначенням авторства, – йдеться у дописі Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Нагадаємо, що  19 лютого представили офіціальний логотип Чорнобильської зони відчуження, який розробила та ж креативна агенція, яка створила брендинг Ukraine Now.

Читати "Моя Київщина" у Telegram