#

У дитячій точці UNICEF у Білій Церкві відбулося пізнавальне заняття для дітей (ФОТО)

17.02.2023 18:00
У дитячій точці UNICEF у Білій Церкві відбулося пізнавальне заняття для дітей (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 17 лютого, в дитячій точці "UNICEF Спільно" у Білій Церкві рятувальники ДСНС разом з піротехніками провели пізнавальний захід з дітьми щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Головне управління ДСНС України у Київській області" у Facebook.

У ДСНС зауважують, що від початку війни в Україні надзвичайники спільно з UNICEF Ukraine проводять просвітницьку діяльність серед населення з питань безпеки, особливу увагу приділяючи молодому поколінню.

Черговий такий захід відбувся в дитячій точці "UNICEF Спільно" для малечі Білої Церкви. Під час нього рятувальники в ігровій формі розказали дітям про наслідки, які можуть виникнути в разі недотримання основних правил безпеки в різних життєвих ситуаціях. Малечі продемонстрували різни макети вибухонебезпечних предметів, які в жодному разі не можна чіпати на вулиці, у транспорті та будь-де поза своїм домом.

Нагадаємо, що білоцерківські спортсмени здобули призові місця на турнірі з боксу у місті Жашків Черкаської області 15 лютого.



 

Читати "Моя Київщина" у Telegram