#

У Фастові проведуть День донора

17.07.2020 13:30
У Фастові проведуть День донора
Фото з мережі Інтернет

У четвер, 23 липня, в Фастівській ЦРЛ  з 9:00 до 12:00 усі охочі зможуть прийти та здати кров

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "КНП ФРР Фастівська ЦРЛ відділення трансфузіології" у Faсebook.

Як зазначається у повідомленні, карантинні заходи в країні призвели до кризи у службі крові. Кількість донорів скоротилася удвічі, а от потреба у компонентах крові не змінилася. Вони необхідні онкохворим, травмованим, породіллям. Та через короткий термін зберігання запастися ними у великій кількості неможливо.

Якщо ж ви постійно плануєте здати кров, але поки що не могли наважитися – зараз хороша нагода це зробити та врятувати комусь життя. І пам’ятайте, що бути донором не лише важливо, але й корисно для вашого здоров’я, - говориться у дописі.

Для того, щоб здати кров з собою треба мати паспорт й ідентифікаційний код. Також за два дні до здачі не варто вживати алкоголь, а в день здавання поснідати.

Нагадаємо, що у липні цього року міський голова Фастова Михайло Нетяжук та директор фестивалю Максим Демський офіційно підписали договір про проведення FastFestGogolFest з дотриманням усіх карантинних вимог 19 та 20 вересня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: