#

Крадії з Черкащини видавали себе за майстрів газового обладнання у Кагарлику (ФОТО)

09.07.2021 16:20
Крадії з Черкащини видавали себе за майстрів газового обладнання у Кагарлику (ФОТО)
Фото з місця події

У Кагарлику два жителі Черкащини видавали себе за ремонтників газового обладнання, а насправді були злодіями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Кагарлицького відділення поліції.

У місті Кагарлик один зі зловмисників переліз через паркан та проник до гаража місцевого жителя, а інший чекав його біля двору в автомобілі. Господар почув дивні звуки та викликав поліцію.

Поліцейські встановили, що двоє чоловіків з кримінальним минулим ретельно спланували крадіжку. Зловмисники використовували спецодяг та представлялись співробітниками приватної служби по наданню послуг з перевірки газового обладнання.

Крім цього, в автомобілі, на якому пересувались чоловіки, виявлено бойові набої, ампули з морфієм, медичні шприци та канабіс.  Затриманими виявились мешканці Черкаської області, чоловікам - 31 та 37 років, раніше судимі за майнові злочини.

За даним фактом відкрито  кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку), ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у місті Кагарлик втілено проєкт реконструкції водозабірного вузла по вул. Козацькій, 6-Б.



Читати "Моя Київщина" у Facebook