#

У Києво-Святошинському районі горіли два сміттєзвалища

25.06.2020 15:27
У Києво-Святошинському районі горіли два сміттєзвалища
Фото з місця події

Учора, 24 червня, у селах Тарасівка та Віта-Поштова Києво-Святошинського району горіли смітники на відкритій території 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України в Київській області. 

У середу, 24 червня, о 16:55 до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу сміття в селі Тарасівка біля переїзду.

На місце виклику направлено одне відділення 51-го Державного пожежно рятувального поста міста Боярка. По прибуттю до місця виклику  було встановлено що вогнем охоплено  сміття на відкритій території.  Пожежу було локалізовано о 17:26 та повністю ліквідовано о 17:41.

До гасіння пожежі залучалося 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу. Причини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Цього ж дня, о 18:47  до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу сміття в селі Віта-Поштова на вулиці Матросова. На місце виклику направлено одне відділення 64-ї Державної пожежно рятувальної частини села Віта-Поштова. По прибуттю до місця виклику  було встановлено що вогнем охоплено сміття на відкритій території. 

Пожежу було локалізовано о 19:12 та повністю ліквідовано о 20:07.  До гасіння пожежі залучалося 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу. Причини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, що 22 червня у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району п’яний 38-річний місцевий мешканець ходив по вулиці зі зброєю. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram