#

У Києво-Святошинському районі жінка викрадала з пошти коштовності

18.05.2020 14:02
У Києво-Святошинському районі жінка викрадала з пошти коштовності
Речові докази

У Києво-Святошинському районі жінка замовляла в інтернет-магазинах ювелірні вироби, та потім викрадала їх з відділення пошти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Під час огляду замовленого товару, зловмисниця непомітно для касира, складала прикраси до кишені. А потім, мотивуючи тим, що товар їй не підійшов, надавала працівнику пошти пусті пакунки для повернення.

Викрадені прикраси вона здавала до ломбарду, а отримані кошти витрачала на власні потреби, таким чином заробляючи собі на життя.

Поліцейські продовжують встановлювати причетність молодиці до аналогічних злочинів, оскільки  відомо, що крім зазначених, вона скоїла ще дві подібні крадіжки. Загальний збиток становить понад 33 тисячі гривень.

Жінці оголошено про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 1,2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їй загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Слідство триває.

Також нагадаємо, що на Київщині заступника командира з тилу-начальника тилу та начальника служби паливно-мастильних матеріалів військової частини викрили на розкраданні пального.

Читати "Моя Київщина" у Facebook