#

У Києво-Святошинському районі на ринку "Столичний" спіймали групу нелегалів (ФОТО)

08.08.2019 05:48
У Києво-Святошинському районі на ринку "Столичний" спіймали групу нелегалів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Києво-Святошинському районі працівники поліції спільно з бійцями батальйону "Миротворець" виявили групу нелегалів на ринку "Столичний"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на Національну поліцію Київської області, іноземці незаконно проживали на території України. Група чоловіків працювала на торгівельних точках та складах ринку "Столичний", розташованого на Кільцевій дорозі столиці.

18 нелегальних мігрантів, це 13 громадян Азербайджану та 5 чоловіків з Узбекистану, були доставлені до Центрального міжрегіонального управління ДМС України в м. Києві та Київській області.

Відносно іноземців складені адміністративні протоколи ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та скорочено строк перебування в Україні.

Нагадаємо, що4 квітня у селі Шевченкове Києво-Святошинського району затримали зловмисників, які викрали гіроскутер, ноутбуки та інші ґаджети в приватному будинку.

Такі поліцейські заходи проводяться на території Київщини з метою запобігання та протидії нелегальній міграції, перевірки дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування в України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: