#

У Київській області провели спецоперацію із затримання торговця зброєю (ВІДЕО)

16.06.2022 09:00
У Київській області провели спецоперацію із затримання торговця зброєю (ВІДЕО)
Фото з місця події

На Київщині поліція затримала чоловіка, який налагодив продаж зброї, боєприпасів та вибухових речовин 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

14 червня оперативники провели третій етап спецоперації та затримали зловмисника під час збуту зброї. В межах кримінального провадження задокументували факти продажу зброї на загальну суму 142 тис. грн.

У чоловіка провели обшуки та вилучили автомати, кулемет та 500 набоїв до нього, гранати, гранатомет, 1668 набоїв різного калібру, а також кошти, отримані від збуту зброї.

Серед асортименту зловмисника можна було знайти набої різного калібру, гранати, пістолети, автомати. Вартість гранат була 100 доларів США, пістолети — від 700 до 1000 доларів США, автомати – від 1200 до 1700 доларів США, гранатомет можна було придбати за 500 доларів США, а постріл до нього за 250. 

Зараз вирішується питання про оголошення затриманому про підозру. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що у Київській області чоловік із села Богданівка під час застілля вбив свого товариша, який приїхав до нього у гості.


Читати "Моя Київщина" у Facebook