#

У Козині для комунального підприємства закупили техніку

04.02.2021 09:00
У Козині для комунального підприємства закупили техніку
Фото з місця події

Стало відомо, що Козинська селищна рада придбала три трактори та передала їх на баланс Підгірцівського комунального підприємства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Faсebook.

Розповідається, що Підгірцівське комунальне підприємство має комбіновану дорожню машину та старенький трактор. Проте цієї техніки було недостатньо для розчищення доріг у трьох селах, тому наприкінці минулого року було вирішено придбати додаткові трактори.

 За словами старости Підгірцівського старостинського округу Козинської ОТГ Сергія Кравченка, можливості даної техніки не обмежуються розчищенням доріг від снігу у зимовий період. Трактори є універсальними. Для них створено багато різного навісного обладнання, яке допоможе комунальникам не лише у прибиранні доріг у різні пори року, а й у обкошуванні обочин доріг, подрібненні гілок дерев, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, тощо.

Нагадаємо, що з 1999 року в селищі Козин функціонує драматичний колектив "Синій птах", який допомагає вихованцям розкрити свої акторські здібності.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: