#

У мережі спалахнув черговий скандал із одіозним бізнесменом Зіневичем (ФОТО)

14.05.2020 11:11
У мережі спалахнув черговий скандал із одіозним бізнесменом Зіневичем (ФОТО)
Олексій Зіневич

У соціальній мережі Facebook з’явився допис одного із активістів, у якому автор висміює та засуджує скандального забудовника Олексія Зіневича за його протизаконні дії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ПРО ІРПІНЬ" у Facebook.

Допис активіста з’явився у відповідь на розповідь Олексія Зіневича про незаконну забудову заплави річки Ірпінь. Чоловік повідомляє, що нібито чотири роки тому Карплюк, Оверко, та ще одна особа скупили сільськогосподарські паї на заплаві річки Ірпінь по 100-150$ за соту. Зіневич говорить, що на цих землях вони вирішили збудувати великий мікрорайон на 520 тисяч квадратних метрів.

Ці землі не призначені для забудови, оскільки це заплава річки, торфовища, зона підтоплення, меліаровані землі, а найголовніше це земля за межами Ірпеня, бо межа проходить по канаві, - переконаний Олексій Зіневич.

Однак у спільноті "ПРО ІРПІНЬ" небайдужий чоловік Олександр Головенько розмістив допис, у якому переконує, що бізнесмен Зіневич нічим не гірший від вищевказаних чиновників.

Це ти, лайно, сидиш на карантині та думаєш де ще б на гімномутити, щоб дірватися до корита, а велика частина країни сидить в окопах та воює. Хоча ти не забув, адже тебе це ніколи не хвилювало!!!, - повідомляє чоловік.


Читати "Моя Київщина" у Telegram