#

У мережі з’явилися фото гігантської резиденції Ахметова (ФОТО, ВІДЕО)

13.10.2020 13:25
У мережі з’явилися фото гігантської резиденції Ахметова (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Олігарх Рінат Ахметов переїхав у свою нову резиденцію, яка розташована у селі Плюти Обухівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Страна.ua".

Тут Рінат Леонідович проводить ділові зустрічі з першими особами країни і насолоджується відпочинком. У вересні Ахметов відсвяткував свій 54-ий день народження в новому особняку.

Журналістам видання "Страна" за допомогою дрона вдалося подивитися, як живе найбагатша людина в Україні.

Триповерховий особняк будували понад п'ять років. Маєток розкинувся на 25 гектарах землі, які оточені подвійною огорожею. Земля олігарха знаходиться поряд з Українкою, трохи далі від інших заможних жителів Конча-Заспи. Навколо території немає ніяких сусідів, тільки густий сосновий ліс.

Крім основного розкішного будинку, є ще кілька будівель. На ділянці розташована парковка, басейн, джакузі, а також кілька видів бань. Особняк прикрашений мармуровими скульптурами. Також біля будинку знаходяться два фонтани.

Мешканці села Плюти подейкують, що Ахметов розпорядився, щоб на території його маєтку вирили підземний тунель. Таємний хід нібито проходить під ставком і з'єднує апартаменти з гостьовим будиночком.

Нагадаємо, що нещодавно на спецлінію "102" надійшло два повідомлення про викрадення транспортних засобів – вантажівки у місті Бориспіль та легковика в Обухові.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: