#

У Молодіжному центрі Фастова показуватимуть фільми до Дня закоханих

14.02.2024 09:30
У Молодіжному центрі Фастова показуватимуть фільми до Дня закоханих
Афіша

Сьогодні, 14 лютого, в Молодіжному центрі Фастова стартує показ фільмів до Дня всіх закоханих

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Фастівської міської ради.

Прийти на безкоштовні кіноперегляди можна разом з друзями чи коханими. Розклад:

  • 14.02 - 16:00 "Досконале поєднання" Фільм про молоду, цілеспрямовану та енергійну жінку Лолу Альварес яка є ідеальним поєднанням розуму та краси, тому вирішує звільнитися з великої виноробної компанії та створити власну. Для цього їй потрібен великий клієнт, а найкращим варіантом є "Вина сім'ї Вон" — австралійська компанія з виробництва вина. Тепер Лолі доведеться вирушити на інший кінець планети, щоб вразити своїм ентузіазмом потенційного клієнта.
  • 15.02 - 16:00 "Вілла "Романтика"" Джулі – молода красива жінка. Але вона, як і мільйони інших романтичних красунь, надто наївна і повірила в кохання чоловіка, який прагнув лише скористатися ним. Зіткнувшись із зрадою і вимушено розірвавши з ошуканцем зв'язки, вона хоче відновитися. Найкращим відпочинком здається зміна місця. У її рідному місті все нагадує про невдале кохання. І вона обирає далеку Верону. Тут навіть повітря сповнене дивним відчуттям закоханості. Але зараз їй хочеться побути одній, влаштовуючись на чудовій віллі.
  • 16.02 - 16:00 - "Будка поцілунків" Ель Еванс - товариська і життєрадісна дівчина, у якої є кращий друг Лі Фін. Вони народилися в один день, а їх матері стали кращими подругами. Щороку вони відзначали свій День народження разом і росли немов близнюки. Діти стали кращими друзями, у яких ніколи не було секретів один від одного. Однак, ставши старшокласником, Ель закохалася в старшого брата Лі, який є зухвалим красенем, що розбив не одне дівоче серце. Про свої почуття вона вирішила не розповідати другу, що в підсумку призводить до нерозуміння і якоїсь заплутаності між ними. Тепер їх дружбі належить пройти непросту перевірку на міцність ...

Нагадаємо, що у Фастові в межах проєкту "Наша здорова громада" відбулася зустріч з мешканцями громади, на якій обговорювали актуальні питання у сфері охорони здоров’я.

Читати "Моя Київщина" у Telegram