#

У новому сквері Ірпеня встановили камери відеоспостереження, пристрій для екстреного зв’язку та гучномовець (ФОТО)

01.09.2021 09:40
У новому сквері Ірпеня встановили камери відеоспостереження, пристрій для екстреного зв’язку та гучномовець (ФОТО)
Фото з місця події

У сквері Матері, що в Ірпені, встановили камери відеоспостереження, пристрій для екстреного зв’язку з "Муніципальною вартою" і гучномовець для оповіщення людей та розмістили інформаційні матеріали щодо правил поведінки в зоні відпочинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Муніципальна варта Ірпінської міської ради" у Facebook.

Оновлена територія площею майже один гектар, як і всі інші рекреаційні зони Ірпеня, перебуває під наглядом "Муніципальної варти". При всіх входах і на території новоствореної рекреаційної зони встановлені таблички-нагадування правил цивілізованої поведінки, інформаційний стенд із витягами з Правил поведінки в рекреаційних зонах Ірпеня, кнопка екстреного зв’язку з "Муніципальною вартою".

Будь-яка людина, якій загрожує небезпека, яка стала свідком правопорушень, якій потрібна інформація чи яка потребує допомоги, може підійти до пристрою яскраво-помаранчевого кольору з написом "SOS" та інформаційною табличкою під ним і натиснути на кнопку. Виклик надійде на пульт "Муніципальної варти", на зв’язок вийде черговий і направить групу швидкого реагування або, за потреби, інші служби – поліцію, медиків, рятувальників тощо.

Кнопки екстреного зв’язку підключені до міської системи відеоспостереження, черговий має можливість не тільки спілкуватись, а й бачити, що відбувається навкруги. Всього в сквері Матері встановлено 10 камер відео спостереження.

Зазначимо, що це перша зона відпочинку в Ірпені, обладнана рупорним гучномовцем для інформування та оповіщення населення.

Також у "Муніципальній варті" зауважили, що сквер Матері, як і всі інші рекреаційні зони міста, є територією, вільною від куріння та вживання алкоголю.

Нагадаємо, що нещодавно в Ірпені водій маршрутки вийшов на роботу разом зі своїм домашнім улюбленцем.



Читати "Моя Київщина" у Telegram