#

У Петропавлівській Борщагівці чоловік викрав 30 грн із квіткового магазину (ФОТО, ВІДЕО)

11.11.2021 14:20
У Петропавлівській Борщагівці чоловік викрав 30 грн із квіткового магазину (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Нещодавно у селищі Петропавлівська Борщагівка було затримано та встановлено особу серійного грабіжника квіткових магазинів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Національної поліції у Київській області.

Зловмисник розбив вітрини двох квіткових магазинів і, погрожуючи фізичною розправою, викрав гроші та мобільні телефони продавчинь. 

Начальник ГУ поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів подробиці пограбування:

Грабіжнику вдалося забрати 30 гривень. Надалі цей молодик не заспокоївся, напав на інший магазин, де у дівчини відібрав її власний телефон та забрав 750 гривень.

Група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (село Чайки) Бучанського районного управління поліції оперативно затримала крадія. Ним виявився 28-річний місцевий житель. Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України.

Слідчі за процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомили громадянину підозру за ч 1 та ч 3 ст. 186 (Грабіж). За скоєне грабіжнику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що поліцейські Бучанщини перевіряють заклади на дотримання карантинних норм.



Читати "Моя Київщина" у Telegram