#

У Пірнівській ОТГ стартував проєкт "Вихователь безпеки"

12.08.2022 16:40
У Пірнівській ОТГ стартував проєкт "Вихователь безпеки"
Фото з місця події

Сьогодні, 12 серпня, стало відомо, що у Пірнівській сільській територіальній громаді буде впроваджуватися проєкт "Вихователь безпеки"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію  Київської області, сьогодні пройшло урочисте підписання меморандуму про партнерство та співпрацю задля безпеки в освітньому процесі, де участь взяли керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, начальник ДСНС України полковник служби цивільного захисту Петро Кісільов, т.в.о. директора Департаменту освіти і науки КОДА Ярослава Тростянська, голова Пірнівської сільської територіальної громади Сергій Книжников, заступник начальника ГУНП в Київській області Максим Очеретяний та начальник відділу ювенальної превенції Олена Косенко.

Проєкт "Вихователь безпеки" був започаткований МВС і нині впроваджується на Київщині, а саме у Пірнівській сільській територіальній громаді. Ініціатива передбачає створення здорового, безпечного, розвивального освітнього середовища та вільного від будь-яких форм насильства і дискримінації.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов сказав:

У поліції ми маємо справу з вже сформованими правопорушниками, тому чітко усвідомлюємо, що дітьми треба займатись із народження і спільними зусиллями батьків, вихователів, вчителів, органів влади та правоохоронців, щоденно працювати над становленням правосвідомої людини. Яке підґрунтя ми створимо для виховання підростаючого покоління, такі матимемо суспільство і державу.

Нагадаємо, що бійці спецзагону "Щит Василькова", які зараз захищають Україну, записали відеозвернення до колишнього народного депутата Ігоря Мосійчука, який втік з міста на початку війни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook