#

У поліції повідомили обставини загибелі чоловіка в Боярці

24.05.2018 13:46
У поліції повідомили обставини загибелі чоловіка в Боярці

Сьогодні, 24 травня, у поліції Київщини повідомили про розслідування обставин загибелі чоловіка, що помер на приймальному відділенні районної лікарні, якого без свідомості доправила карета швидкої допомоги.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

"В ніч на 21 травня о 3.40 годині до чергової частини Києво-Святошинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на приймальному відділенні районної лікарні помер невідомий чоловік, якого без свідомості доправила карета швидкої допомоги", - повідомили у поліції.

Медики діагностували у потерпілого алкогольне сп’яніння, тілесні ушкодження у вигляді закритої травми голови, забій головного мозку, гематоми м’яких тканин обличчя.

Працівники поліції встановили особу померлого. Ним виявився 46-річний житель міста Боярка. Тіло чоловіка направлено в морг на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Під час огляду пішохідного мосту, поряд залізничної станції "Боярка", де знайшли побитого чоловіка, поліцейські виявили сліди бурого кольору.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі працівники встановлюють коло осіб, причетних до побиття чоловіка. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: