#

У поліції замовчують жорстоке вбивство чоловіка в Боярці, - соцмережі

24.05.2018 05:54
У поліції замовчують жорстоке вбивство чоловіка в Боярці, - соцмережі

Дочка загиблого в соціальній мережі повідомлила про жорстоке вбивство батька на залізничній станції "Боярка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Alena Zadorozhniuk у Facebook.

Моторошна подія сталася на мосту через залізничну станцію в місті Боярка.

"Вбивство цієї людини з особливою жорсткістю сталося в ніч з 21.05 на 22.05. Міст з/д станції "Боярка"... Він вийшов з дому і більше не повернувся. Якісь звірі спотворили і понівечили його так, що по фотографії було не впізнати. Їх було кілька", - йдеться у повідомленні.

Також жінка повідомила короткі відомості з життя чоловіка.

"На фото – чоловік, якому належить та кров, якою залитий міст. Звали Сашею, було 46 років. На руках – я, його дочка. Немає таких слів, щоб висловити весь той жах, що мені довелося побачити і пережити... Чому людей вбивають якісь нелюди прямо на вулиці і все про це мовчать і ніде нічого не афішують?! Щоб не посилювати і без того криміногенну обстановку?? І це що ж виходить, якби не квіти і плями крові на асфальті, то про це ніхто б не дізнався?", - обурюється дочка загиблого.

Також автор допису задається питанням, чому до сих пір працюють всі нічні  "наливайки" - корінь всіх злочинів та розсадник всілякої нечисті. Жінка переконана, що якби вбивство відбулося не в людному місці, то справу могли б і прикрити, але в даному випадку є реальні свідки та зачіпки.

"Їх знайдуть, навіть з огляду на те, що вони не місцеві, крім особи жіночого роду! Нехай ці тварини будуть покарані по заслугах! Бережіть себе і своїх близьких, зустрічайте один одного в темний час доби і не ходіть самі!", - додала на останок автор допису.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: