#

У Ржищівській ОТГ контрольна комісія перевірила очисні споруди

01.10.2021 15:50
У Ржищівській ОТГ контрольна комісія перевірила очисні споруди
Фото з мережі Інтернет

Учора, 30 вересня, до Ржищівської ОТГ приїхала тимчасова контрольна комісія Київської обласної ради з питань перевірки екологічного стану водних об'єктів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Facebook, комісія була в складі депутатів Київської обласної ради: голова комісії Хвича Мепарішвілі, заступники голови ТКК Оксана Перінська та Володимир Тимофійчук, члени комісії Сергій Потрясаєв та представники департаментів КОДА, зокрема, Андрущенко Андрій Володимирович заступник директора департаменту екології та природних ресурсів КОДА та інші фахівці.

Комісія зустрілась із міським головою Крістіною Чорненькою та першим заступником голови Юрієм Терещенком.

У ході роботи були обстежені кілька об'єктів громади, які зацікавили членів комісії. Зокрема насосна станція, річка Леглич, очисні споруди та земельні ділянки в районі с. Дібрівка. Комісія виявила ряд проблемних питань, вислухала побажання та пропозиції щодо їх вирішення від міської влади.

Наступним етапом роботи комісії будуть напрацювання пропозицій до Київської обласної ради, щодо вирішення проблем області та громади і пошук можливих шляхів фінансування для проведення необхідних робіт.

Ініціатором зустрічі виступив депутат Київської облради Руслан Кузьменко.

Нагадаємо, що нещодавно у місті Ржищів почала працювати виставка картин місцевого художника Бориса Дегтярьова.

Читати "Моя Київщина" у Facebook