#

У Боярській ОТГ старшокласник силоміць роздягнув учня догола

29.11.2021 20:45
У Боярській ОТГ старшокласник силоміць роздягнув учня догола
Фото з місця події

У селі Забір'я Київської області мати одного з учнів поскаржилася на булінг у місцевій школі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на “ТСН”.

 За її словами, хлопець з дев'ятого класу схопив одного із семикласників та роздягнув на очах у всіх. Зокрема вона повідомила:

Він його роздягнув, навіть зняв спідню білизну, тримав. Все відбувалося кілька хвилин. А ще інший хлопець з того ж класу тримав дівчинку за голову, щоб вона на усе це дивилася. Бідний хлопчик аж плакав. Про цю ситуацію не хочуть говорити у школі, а учень дев'ятого класу залишається абсолютно безкарним. Сьогодні це, а завтра, не дай Боже, зґвалтує когось.


Жінка повідомляє, що інцидент стався 25 листопада. Проте, батьки постраждалої дитини не захотіли писати заяву через страх осуду.  Тому небайдужа мати одного з учнів класу сама звернулася до поліції та в соціальну службу. Однак, за її словами, вони зреагували не одразу, а директор сприйняв це як особисту образу.


Однак директор забірської школи Василь Король стверджує, що жодного булінгу у навчальному закладі немає і не було, а в такий спосіб діти просто гралися. Він каже, що вчителі провели розслідування після інциденту. Директор обурений, що мати, яка, за його словами, не має відношення до класів, де стався конфлікт, написала заяву та підняла галас. Зокрема він зазначає:


Жодного булінгу не було. Це просто була дитяча дурість. Ми провели розслідування. Там просто виник прикрий випадок, про який діти пошкодували. Діти дружать, це просто було в ігровій формі, жартома.


Нагадаємо, що в Ірпінських школах планують запровадити просвітницький проєкт із протидії булінгу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook