#

У Сквирській ОТГ відкрили "Клас безпеки" для дітей (ФОТО)

07.03.2023 19:50
У Сквирській ОТГ відкрили "Клас безпеки" для дітей (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 7 березня, у Сквирському академічному ліцеї було відкрито 21-й Клас безпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Головне управління ДСНС України у Київській області" у Facebook.

"Клас безпеки" –  Всеукраїнський проект, метою якого є теоретичне і практичне навчання дітей діям під час виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Зокрема, дотримання правил пожежної безпеки у побуті, правил поводження з вибухонебезпечними предметами, правил поводження на воді, правил дорожнього руху, надання першої домедичної допомоги, ознайомлення з порядком дій у екстремальних ситуаціях.

Під час першого уроку діти разом із рятувальниками пригадали правила пожежної безпеки та вчилися організовано евакуюватися у разі виникнення загорання у приміщенні. Дізналися від піротехніків й про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними. Працівники Ювенальної поліції розповіли дітям правила дорожнього руху, а співробітники Екстреної медичної допомоги ознайомили з першими прийомами надання первинної допомоги. Наприкінці учні змогли  приміряти спецодяг усіх представників служб, а також ознайомитися на вулиці зі спеціальною технікою.

Нагадаємо, що у Глеваській ОТГ відкрили дитячий простір "Клас безпеки ".         





Читати "Моя Київщина" у Facebook