#

У трьох громадах Київщини запрацювали поліцейські станції (ФОТО)

24.09.2021 13:50
У трьох громадах Київщини запрацювали поліцейські станції (ФОТО)
Фото з місця подій

Поліцейські станції запрацювали в Кожанській, Калинівській та Гатненській територіальних громадах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

23 вересня четверо поліцейських офіцерів громади  отримали ключі від службових приміщень, автомобілів, помпові рушниці та сертифікати про успішне закінчення ними спеціального курсу навчання. Кабінети оснащені сучасною комп’ютерною технікою, меблями й доступом до мережі Інтернет.

У відкритті взяли участь керівництво Головного управління поліції Київщини, співробітники управління превентивної діяльності, територіальних підрозділів поліції, представників органів районного та місцевого самоврядування, голови ТГ. 

Заступник начальника поліції Київщини Павло Панфьоров зазначив:

Ми з вами розуміємо, що безпека – це невід’ємна частина комфортного життя. І сьогодні філософія поліцейського офіцера громади – жити саме тут, жити саме проблемами громади і допомагати у будь-якій ситуації.

На службу до Гатненської громади заступили два поліцейських офіцери громади – капітан поліції Обіход Юрій Володимирович та капітан поліції Барчук Сергій Сергійович. Поліцейська станція обслуговуватиме села Гатне, Віта Поштова, Юріївка. Вона розміщена за адресою: село Гатне, вулиця Київська, 138.

До Калинівської громади на службу заступила поліцейський офіцер громади лейтенант поліції Малишева Наталія Миколаївна. Поліцейська обслуговуватиме 2 населені пункти, а станція розташована за адресою: село Калинівка, вулиця Центральна 57.

До Кожанської громади на службу заступив  поліцейський офіцер громади  капітан поліції Хоменко Максим Миколайович. Поліцейський обслуговуватиме 14 сіл, а станція розташована за адресою: село Кожанка, вулиця Шевченка 6-А.

Під час урочистого  відкриття поліцейських станцій заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Павло Панфьоров вручив  голові Гатненської ТГ Паламарчуку Олександру Івановичу, Калинівської ТГ Олексієнко Юлії Олексіївні та голові Кожанської ТГ Сажку Володимиру Андрійовичу листи-подяки  за співпрацю. 

Проєкт "Поліцейський офіцер громади" передбачає, що офіцер громади повинен забезпечувати правопорядок на своїй території, постійно контактувати з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню  правопорушень.



Читати "Моя Київщина" у Facebook