#

У Вишневому провели шокуючий експеримент (ВІДЕО)

25.05.2018 13:07
У Вишневому провели шокуючий експеримент (ВІДЕО)

У місті Вишневе, що в Києво-Святошинському районі, 2-й випуск проекту "ЕксперименТИ", що виходить на каналі "СТБ", організували викрадення дівчини прямо з зупинки, щоб зрозуміти, як поводяться українці в подібних ситуаціях. За результатами експерименту більшість очевидців простоювало і не вживало жодних заходів. Лише деякі намагалися хоч якось протистояти викрадачам або викликати поліцію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис в групі "ГО Рух #ВільнаДоля" у Facebook.

На одній із зупинок громадського транспорту у м. Вишневе, місцева поліція спільно з телеканалом СТБ, провела соціальний експеримент, який хотів перевірити чи в безпеці ми, коли навколо знаходиться багато людей. Адже багато хто уникає відповідальності і слідують прислів'ю: "Моя хата скраю, я нічого не знаю!". Для того, щоб дізнатися чи допоможуть українці в небезпечній ситуації, на вулиці Святошинській при в'їзді в місто,  навпроти Фори, обладнали автобусну зупинку міні-відеокамерами, де дівчину-актрису будуть викрадати чоловіки на автомобілі. Акторів-"бандитів" одягли в бронежилети, щоб люди їх не покалічили.

Знімали десяток дублів з 9.00 ранку і поки не почало темніти. Недалеко чергували патрульні авто.

Як відреагують люди навколо? Чи допоможе хтось незнайомій дівчині в біді?

Деталі у відеосюжеті:

Відео цього епізоду в мережі Facebook викликало чималий резонанс - і понад 4,7 тисячі людей поділилися цим записом!

"ЕксперименТИ" нагадують, що не призивають в подібних ситуаціях ризикувати життям і вступати в активну боротьбу зі зловмисниками - важливо запам'ятати якомога більше деталей і оперативно повідомити про подію поліції!

"Я кілька днів не міг прийти в себе. Невже так все погано? Невже всім на все пох... ???", - підсумував голова постійної поліцейської комісії в ГУ Нацполіції в Київській області та за сумісництвом директор охоронної фірми "Департамент Охорони" у місті Вишневе, Сергій Гулієв.

Варто зазначити, що сам Сергій Гулієв в коментарях написав, що якби особисто потрапив у таку ситуацію, то стріляв би одразу і без попереджувальних вистрілів у повітря.

"Акторів-"бандитів" тому в броню і одягли. Я на планерці вранці, перед зйомкою, пояснював, що я б стріляв відразу. Без попереджувального. І таких багато ", - Сергій Гулієв.

"У людей існує багато вад, але найсильніший з усіх - байдужість. Байдужість людей призводить до проблем. Найчастіше, до невиправних і страшних. Це страшно, неправильно, і з цим треба боротися. Звертайте увагу на ситуації, коли людина потребує нашої допомоги", - йдеться в повідомленні.

Не будьте байдужими!

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: