#

У Яготині чоловік, ймовірно, "під кайфом" пропонував патрульним хабар

16.06.2022 20:10
У Яготині чоловік, ймовірно, "під кайфом" пропонував патрульним хабар
Фото з місця подій

Учора, 15 червня, водій з ознаками наркотичного сп’яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Інспектори зупинили транспортний засіб Opel й під час спілкування вони виявили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні запропонували йому пройти відповідний огляд, але чоловік відмовився.

Керманичу повідомили, що на нього буде складено адміністративний матеріал. Після цього, щоб уникнути відповідальності чоловік запропонував поліцейським гроші. Інспектори попередили водія про кримінальну відповідальність за такі дії, проте на нього це ніяк не подіяло.

У результаті на водія склали протокол за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу

Поліцейські зауважують, що згідно зі ст. 369 ККУ пропозиція або надання хабаря карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, що в Яготинській громаді провели моніторинг цін.

Читати "Моя Київщина" у Telegram