#

У Згурівці ліцей отримав 13 комп'ютерів

22.10.2022 18:00
У Згурівці ліцей отримав 13 комп'ютерів
Фото з місця події

Учора, 21 жовтня, у Згурівці ліцей отримав комп’ютери, які допоможуть освітньому процесу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Згурівська територіальна громада. Офіційна сторінку" у Facebook.

Вручили комп'ютери представники служби у справах дітей та сім'ї, відділу освіти молоді та спорту Броварської районної військової адміністрації спільно з Благодійним Фондом "Хоуп череті" та управлінням авіації та поліції на воді Національної поліції України підполковником Ткаченко Сергієм.

Заступник селищного голови Сніжана Авраменко, від імені голови громади Василя Цвика, освітян, дітей та батьків подякувала за розуміння, підтримку та плідну співпрацю всім причетним до цієї справи.

Начальник служби у справах дітей та сім'ї Броварської РВА Тетяна Купріянець зазначила, що завдяки новій комп'ютерній техніці діти не лише здобудуть важливі практичні знання, а й отримають новий майданчик для нових знайомств та спілкування з вчителями в режимі он-лайн.

Нагадаємо, що нещодавно у селищі Згурівка спеціальна робоча група провелам оніторинг за встановленням цін на соціально значущі лікарські засоби.

Читати "Моя Київщина" у Telegram