#

У зоні відчуження затримали трьох молодих вінничан

28.05.2018 12:59
У зоні відчуження затримали трьох молодих вінничан

Учора, 27 травня, надвечір неподалік населеного пункту Дитятки, що Іванківському районі, прикордонники Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції виявили трьох осіб, які намагались поза контрольними постами потрапити до Чорнобильської зони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ДПС України.

Під час виконання обов’язків дільничним інспектором прикордонної служби відділу «Іванків» було отримано інформацію про можливе проникнення в зону відчуження групи осіб. За даним фактом прикордонники негайно проінформували співробітників Національної поліції. В результаті спільних дій правоохоронці виявили та затримали трьох молодиків, котрі саме перетнули загороджувальний паркан та почали рух в глиб забороненої зони.

Порушниками режиму зони ЧАЕС виявились троє жителів міста Вінниця  1997 року народження, які намагались проникнути в зону відчуження та зону безумовного (обов’язкового) відселення з метою екстремального туризму та відпочинку.

Наразі трьох «любителів туризму» притягнуто до відповідальності за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: