#

В Ірпені відбувся показ фільму "По той бік миру" (ФОТО)

19.02.2024 17:10
В Ірпені відбувся показ фільму "По той бік миру" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 19 лютого, в Ірпінському кінотеатрі "Перун" відбувся показ фільму "По той бік миру", основою якого є зафіксовані наслідки воєнних злочинів російської армії на території Бучанського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради. 

Кінострічка була створена творчою командою "ТРО Медіа", яку очолює начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони ЗСУ полковник Олексій Дмитрашківський.

Основою фільму є зафіксовані наслідки воєнних злочинів російської федерації на території Бучанського району Київської області. Зйомка здійснювалася у місцях ведення бойових дій з початку повномасштабного вторгнення. 

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин зазначив:

24 лютого 2024 року в Україні виповнюється друга річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну, а з нею і друга річниця вторгнення в Ірпінь. Тоді ми дали відсіч ворогу і не дали йому окупувати Ірпінь завдяки спільним зусиллям та згуртованості. Я вдячний кожному мешканцю Ірпеня за допомогу, яка була зроблена задля захисту рідного міста і хочу наголосити на тому, що ми не маємо права забути тих, хто за цей захист віддав своє життя.

Участь у заході взяли начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони ЗСУ полковник Олексій Дмитрашківський, заслужений артист України Тарас Компаніченко, представники Ірпінської тероборони та учні ЗЗСО Ірпінської громади.

Нагадаємо, що товариство “Відважних” в Ірпені започаткувало власний видавничий проєкт "Бібліотека "Слова Відважних".


Читати "Моя Київщина" у Facebook