#

В Ірпені запрацював пункт соціально-психологічної допомоги для дітей

07.07.2022 09:00
В Ірпені запрацював пункт соціально-психологічної допомоги для дітей
Фото з місця події

Учора, 6 липня, у місті Ірпінь відбулося відкриття консалтингового пункту соціально-психологічної допомоги

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ірпінська міська рада" у Facebook, багато дітей та дорослих завітали до парку ім. В.Правика. Вони мали змогу долучитися до різних майстер-класів, анімаційних програм.

У дописі було зауважено, що даний проєкт UNICEF UKRAINE "Спільно" працюватиме щонайменше від 3 до 5 місяців, щоб допомоги родинам із дітьми адаптуватися після бойових дій та сприяти соціальній згуртованості.

Депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко наголосив:

Наші партнери організація UNICEF зробили цей проєкт для того, щоб діти, які повертаються в місто, мали яскраве дозвілля. Діти мають право на дитинство і ми повинні їм це організувати. Батьки можуть приводити сюди своїх діток. Тут є спеціалісти, які надають психологічну допомогу дітям. Ми будемо долучати громадські організації в місті, які займаються дітками, щоб вони використовували це місце і кожна дитина могла для себе знайти щось нове. Дякуємо UNICEF за допомогу.

Графік роботи: щоденно з 10:00 до 19:00.

Нагадаємо, що 6 липня Ірпінь відвідав надзвичайний і повноважний посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас.

Читати "Моя Київщина" у Facebook