#

В Українці модернізують спорткомплекс за 11 мільйонів гривень

21.04.2020 11:26
В Українці модернізують спорткомплекс за 11 мільйонів гривень
Фото спортивного комплексу "Енергетик"

Стало відомо, що між Українською міською радою та ТОВ "МЖК-Інжиніринг" був укладений договір про проведення  термомодернізації будівлі спортивного комплексу "Енергетик" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "КиевВласть".

Варто зауважити, що компанія "МЖК-Інжинірингмає виконати демонтажні та електромонтажні роботи, змонтувати вікна та двері, відремонтувати покрівлю, облаштувати системи водопостачання, опалення, каналізації, кондиціонування. Окрім цього, потрібно оздобити фасад, гідроізолювати фундамент, встановити огорожу, облаштувати доріжки з ФЕМ. Завершити роботи планують до кінця липня 2020 року. Ціна такого капітального ремонту складає 11,58 млн грн.

Слід сказати, що термомодернізацію Палацу культури та Спорткомплексу Енергетик відбуватиметься за підтримки Європейського Союзу в межах проекту "Моніторинг енергоресурсів та термомодернізація будівель з використанням відновлювальних джерел енергії в місті Українка"

Нагадаємо, що суд у справі виконуючої обов'язки мера Українки Тетяни Кучер відбувається таємно, завдяки втручанню учасника "95 кварталу".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: