#

В Яготині пройшли заключні річні змагання з художньої гімнастики

22.06.2021 11:46
В Яготині пройшли заключні річні змагання з художньої гімнастики
Фото з місця події

У суботу, 19 червня, в Яготині пройшли заключні річні змагання з художньої гімнастики, де взяло участь 28 спортсменок різного віку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Яготинської міської ради.

У повідомленні зауважується, що на змаганнях була присутня і завідувач сектору молоді та спорту апарату Яготинської міської ради Лілія Даценко, яка спостерігала за виступами всіх дівчат, а по закінченню змагань нагородила всіх грамотами, медалями відповідних ступенів та пам'ятними подарунками.

Зазначається, що даний навчальний рік був складний, були карантин і дистанційне навчання, відміна та перенесення змагань, але спортсмени все рівно наполегливо тренувались і змогли взяти участь у змаганнях на виїзді і показати чудові результати: в Києві, Білій Церкві, Бортничах, Вишневому та Щасливому.

Зокрема, Ліза Шулла (2009 р.н.) в цьому році стала срібним та бронзовим призером обласних змагань, принісши залікові очки Яготинській ДЮСШ. Старші вихованки Настя Шкварько та Марина Савкун здобули звання Кандидата в майстри спорту України, а Ліза Шулла, Настя Коновал та Настя Авраменко виконали нормативи 1 дорослого розряду.

Нагадаємо, що 2 червня КНП ЯМР "Яготинська центральна міська лікарня" отримала сучасний дизельний генератор.

Читати "Моя Київщина" у Telegram