#

В Яготинській громаді проведуть термомодернізацію школи

23.06.2021 17:40
В Яготинській громаді проведуть термомодернізацію школи
Фото з місця події

Стало відомо, що в межах програми "Велике будівництво" у селі Жоравка Яготинської ОГТ проведуть термомодернізацію школи

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, це 23 червня зазначив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Очільник КОДА сказав:

Завжди вважалось, що міські діти мають кращі умови для навчання. Проте завдяки ініціативі Президента ми маємо можливість докорінно змінювати ситуацію. Під час розбудови соціальної інфраструктури нашого регіону важливу увагу приділяємо модернізації освітніх закладів. Покращуємо умови в тих школах, які цього потребують. І опорний навчально-виховний комплекс в одному з сіл Бориспільщини – цьому приклад.

Далі говорилося, що в освітньому закладі в селі Жоравка підрядники вже на 70% утеплили фасад, а на 50% – горище. Окрім цього, на 65% вони вже завершили влаштування покрівлі, замінили вікна, а також змонтували металоконструкції для додаткових входів.

Загальна вартість проєкту становить 9,2 мл грн. 7,4 млн грн передбачені з обласного бюджету, а ще 1,8 млн грн – з бюджету Яготинської міської територіальної громади.

Нагадаємо, що на території Яготинської громади 18 червня поточного року соціальні працівники разом із правоохоронцями здійснили нічний рейд.

Читати "Моя Київщина" у Facebook