#

В зоні ЧАЕС затримали Білоруських сталкерів (ФОТО)

21.05.2018 16:10
В зоні ЧАЕС затримали Білоруських сталкерів (ФОТО)

Працівники відділення поліції зони ЧАЕС спільно з працівниками фізичного захисту ДСП "Чорнобильський спецкомбінат" під час патрулювання виявили групу незаконних туристів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГУ Національної поліції в Київській області у Facebook.

Ними виявилися 41-річна жінка та 15-річний хлопець з сусідньої іноземної держави, двоє столичних жителів 27 та 32-річного віку. Компанія проникла на територію відчуження з метою екстремального туризму.

Відносно правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) КУпАП. Матеріали направлено до Іванківського районного суду Київської області для прийняття рішення. Сталкерам загрожує покарання - штраф від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також до Іванківського відділу Державної міграційної служби направлено подання щодо скорочення терміну перебування громадянам Республіки Білорусь.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: