#

Васильківчани розпочали збір підписів проти реформи Мінрегіону (ФОТО)

12.06.2020 19:23
Васильківчани розпочали збір підписів проти реформи Мінрегіону (ФОТО)
Фото з місця події

Міський голова Василькова Володимир Сабадаш закликав жителів міста підписати звернення щодо збереження Васильківського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Володимира Сабадаша у Facebook.

Нагадаємо, що на позачерговому засіданні уряду Кабінет Міністрів запропонував Верховній Раді створити шість укрупнених районів в Київській області замість 25. Згідно з цим Васильківщина увійде до Фастівського району із центром у Фастові.  

Однак, мер Василькова наголошує на важливості збору підписів для збереження району, оскільки цей проєкт ще повинні затвердити у Верховній Раді.

Буду звертатися до народного депутата від 94 округу Олександра Дубінського з проханням щоб народні депутати надали адекватну оцінку порушенням прав громади Васильківщини та врахували наші інтереси. Прошу усіх небайдужих підписати звернення!, - говорить Володимир Сабадаш.

Намети, у яких можна підписати звернення, розташовані на Центральній площі та біля Військового містечка.

Зауважимо, що не тільки васильківчани борються за збереження свого району на мапі Київщини. Нещодавно заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин заявив про наміри жителів Приірпіння вимагати провести справедливу адмінреформу на Київщині, а ексочільник міста Володимир Карплюк організував мітинг під стінами Кабміну.


Читати "Моя Київщина" у Telegram