#

Відомий будівельник розповів про сім'ю кандидата в голови Борщагівської ОТГ, якого він підтримує (ФОТО)

01.10.2020 11:20
Відомий будівельник розповів про сім'ю кандидата в голови Борщагівської ОТГ, якого він підтримує (ФОТО)
Роман Гах та Андрій Мартинов

Девелопер Андрій Мартинов розповів, що вони з Романом Гахом, якого партія "Слуга народу" висунула в кандидати на посаду голови Борщагівської ОТГ, дружать сім'ями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на інтерв'ю Мартинова порталу KV.

У нього прекрасна дружина Тетяна. У нього хороші діти: старший син Влад, другий - Ілля, третя - дочка Яна, яку вони довго чекали, просили у Бога, і Бог їм дав. У них міцна сім'я і вони духовно сильні люди. І морально сильні люди, - розповів він.

За словами Мартинова, сім'я Гаха живе досить скромно.

Вони ніколи не скажуть, а я скажу: хоча вони люди не бідні, але дуже скромно живуть і на себе багато не витрачають. Він їздить на простий машині, напевно, вже років 10, на "Міцубісі", а міг би собі дозволити нормальну машину, тому що має бізнес - виробляв вікна, у нього цех. Плюс він займався і продажем житла. Він багато міг би собі дозволити, - сказав Мартинов.

Він також додав, що сім'я Романа Гаха займається благодійністю.

Він не любить хвалитися своїми добрими справами. У нього багато добрих справ насправді. Він допомагає і сирітським будинкам, і бідним сім'ям. Вони з дружиною підтримують їх не якось разово, а протягом багатьох років, так щоб люди зміцніли, стали на ноги. Я думаю, це говорить багато про що, - відзначив Мартинов.

Нагадаємо, раніше кандидат у голови Борщагівської ОТГ від партії "Слуга народу" Роман Гах розповів про свою сім'ю та показав, як проводить з ними час. 

18 вересня партія Київська обласна організація партії "Слуга народу" висунула керівника кількох житлосервісів у Софіївській Борщагівці Романа Гаха кандидатом на голову Борщагівської ОТГ.

В серпні в інтерв'ю "Моїй Київщині" Роман Гах розповів про проблеми об'єднаної Борщагівської ОТГ та яким бачить майбутнє громади.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: