#

Викрито паліїв, які в Ірпені спалили гараж блогера за 1 тисячу доларів (ФОТО, ВІДЕО)

05.11.2021 13:25
Викрито паліїв, які в Ірпені спалили гараж блогера за 1 тисячу доларів (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

На початку жовтня у місті Ірпінь невідомі підпалили автомобіль місцевого жителя, унаслідок чого згорів гараж та дві автівки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Правоохоронці встановили, що 31-річному жителю Одещини 36-річний знайомий запропонував грошову винагороду за підпал автомобіля.  Чоловіки ретельно готувалися до злочину: продумували маршрут в обхід камер відеонагляду та зв’язувалися через спеціально куплений телефон, який потім знищили. Загалом зловмисники отримали за підпал 1000 доларів.

Прибувши на місце події один із чоловіків переліз через паркан та відчинив ворота. Гараж, у якому знаходилося два автомобілі,  бул відчинений. Зловмисники облили "BMW" бензином та підпалили.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів:

Ці гастролери вже раніше судимі за крадіжки, наркозлочини та незаконне поводження зі зброєю. В ніч пожежі вони на таксі приїхали до Ірпеня, купили на заправці пальне та проникли до садиби потерпілих. Свою провину у підпалі фігуранти визнають, втім переконують, що з масштабом «перестарались» і мали намір пошкодити автомобіль лише жінки.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили про підозру паліям за ч 2 ст 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що в Ірпінській школі №1 уперше в місті встановили інноваційну автоматичну систему регулювання тепла.



Читати "Моя Київщина" у Facebook